Utemöten och aktiviteter

Syre och gemenskap – vårt recept på bättre företagsevent

Något händer med oss när vi är ute i naturen tillsammans. Vi slappnar av, blir öppnare och mer oss själva. Vi lär oss nytt och kliver lättare utanför vår trygghetszon. Det gör friluftslivet till en fantastisk plats för teamaktiviteter, kundevent och möten.

Aktivut skapar friluftsupplevelser för alla typer av företag och grupper. Det kan vara en ledningsgrupp som vill komma ut, testa något nytt och svetsa samman laget. Företaget som vill utveckla samarbetsförmågan och stärka gemenskapen hos medarbetarna. Ett utemöte med tydligt syfte och god planering ger så mycket mer än den vanliga konferensen.

Utveckla gruppen och ha roligt på vägen

Alla våra aktiviteter skräddarsys efter gruppens önskemål och förutsättningar. Med naturen som arena hjälper vi er att få ut så mycket som möjligt av ert event eller möte utifrån syfte och mål. Finns behovet så har vi ett batteri av  övningar med mer eller mindre tävlingsinnehåll. Aktiviteter som vänder upp och ner på invanda roller, bygger nya relationer och gemensamma minnen. Från ett par timmar i anslutning till en kickoff eller konferens, till ett par dagars fristående arrangemang.

Alltid anpassade program

Våra  mer klassiska gruppaktiviteter genomförs oftast i Östersund med omnejd. Exempel på programinslag är:

  • Cykelorientering med quiz
  • Kluringar och problemlösning i grupp
  • Vandringstur i historiska fotspår
  • Mästarnas friluftsmästare 
  • Matlagning över öppen eld eller friluftskök
  • Samarbetsövningar 

… och mycket annat. Kontakta oss, berätta vilka ni är och låt oss komma med ett förslag.

Jag vill samla mitt team
Kontakta oss

Kommentarer inaktiverade.