info [at] aktivut.se | +46 (0)70-226 81 00

Här börjar blomstrande konferenser! Vi är specialiserade på att skapa oförglömliga evenemang, som sömlöst blandar affärer och äventyr. Vår omfattande erfarenhet säkerställer optimerade scheman och budgetar, medan vår mångsidiga meny med aktiviteter året runt – från spännande vintersporter till uppfriskande sommaräventyr – garanterar en upplevelse som ger energi och förenar ditt team.

Första hjälpen för kollegorna

Vad gör du om olyckan är framme? En allergisk reaktion, en stukad fot eller något i halsen. Att vara trygg och ha lite grunder i första hjälpen och HLR är något som alla behöver. Vi organiserar skräddarsydda kurser i första hjälpen för grupper och företag. 1-3 dagar.

Vandra på Frösön

Upptäck den vackra naturen och den spännande historien om Frösön. Redan för mer än 1000 år sedan vet vi att människor levde på Frösön, sedan dess har mycket hänt, medan vi vandrar på fina stigar och njuter av utsikten över Storsjön och fjällen berättas axplock av öns rika historia.

Långfärdsskridskor

Att ljudlöst glida fram på isen med utsikt mot fjällen är så härligt. Av naturliga skäl är denna aktivitet beroende av isläget. Vi kör när isarna är bra och snöfria.  Den här aktiviteten kan vara allt från en fin skridskotur till en ren teknikträning på is där vi delar med oss av tekniktips kring åkning och utrustning.

Fjällräven Classic

Fjällräven Classic är en folkfest för vandrare. 1900 deltagare vandrar mellan Nikkaluokta och Abisko i augusti varje år. Aktivut projektleder, löser funktionärer, säkerhet och all logistik. 7 st evenemang finns idag världen över.

Icebug West Coast Trail

Icebug Xperience, löpar- och vandrarevent längs oslagbart vackra miljöer i Sotenäs. Klippor och kohagar i en skön blandning toppat med en suverän stämning som välkomnar alla. Aktivut arrangerar allt från start till mål på ett tryggt och säkert sätt.

Björnturen

Ett familjeevenemang för att prova på vandring. Vandringen går längs Sörmlandsledens fina stigar och  övernattningen är i tält. Skön stämning och lätt vandring.

Vårt nätverk

några av våra partners och kunder
Open chat
Låt oss prata
Hallå 👋
Hur kan vi hjälpa dig?