info [at] aktivut.se | +46 (0)70-226 81 00

Ta med kollegor och kompsiar ut.!

Vinteraktiviteter

Skidskola och teknikträning

Våra rutinerade examinerade skidlärare tar hand om er på bästa sätt här i Östersunds fina backar Ladängen och Gustavsbergsbacken. Från nybörjare till avancerade åkare. Boka från en timme upp till halvdag.

Njut av matlagning utomhus

Upplev en smakresa utomhus med våra eldiga måltider! Njut av grillade favoriter, mustiga grytor och nya smakupplevelser.  Att laga mat på stormkök eller över öppen eld är riktigt mysigt. 

Ut i skogen på snöskor

Snöskor tillåter oss att gå ut och njuta av naturen var som helst hela vintern. Inga förkunskaper krävs och det går att variera i tid från 1 timme till flera dagar. Boka halvdagstur här.

Första hjälpen för kollegorna

Vad gör du om olyckan är framme? En allergisk reaktion, en stukad fot eller något i halsen. Att vara trygg och i första hjälpen och HLR är något som alla behöver. Vi organiserar skräddarsydda kurser i första hjälpen för grupper och företag. 1-3 dagar.

Historievandring på Frösön

Upptäck den vackra naturen och den spännande historien om Frösön. Redan för mer än 1000 år sedan vet vi att människor levde på Frösön, sedan dess har mycket hänt, medan vi vandrar på fina stigar och njuter av utsikten över Storsjön och fjällen berättas axplock om öns rika historia.

Långfärdsskridskor

Att ljudlöst glida fram på isen med utsikt mot fjällen är så härligt. Av naturliga skäl är denna aktivitet beroende av isläget. Vi kör när isarna är bra och snöfria.  Den här aktiviteten kan vara allt från en fin skridskotur till ren teknikträning på is där vi delar med oss av tekniktips kring åkning och utrustning.

Open chat
Låt oss prata
Hallå 👋
Hur kan vi hjälpa dig?