info [at] aktivut.se | +46 (0)70-226 81 00

Sol, svett och episka minnen, kom ut med oss.

Sommaraktiviteter

Njut av utomhusmatlagning

Upplev en smakresa utomhus med våra eldiga måltider! Njut av grillade favoriter, mustiga grytor och nya smakupplevelser.  Att laga mat på stormkök eller över öppen eld är riktigt mysigt.

Familjevandring på Frösön

Ta med barnen ut! Vi smyger, spanar och kikar på djur och natur. Berättar om Frösöns historia och upptäcker. Den här turen utgår från barnens perspektiv och vi låter deras nyfikenhet styra. Såklart fikar vi också.

Historievandring på Frösön

Upptäck den vackra naturen och den spännande historien om Frösön. Redan för mer än 1000 år sedan levde människor på Frösön, sedan dess har mycket hänt. Medan vi vandrar på fina stigar och njuter av utsikten över Storsjön och fjällen berättas axplock om öns rika historia.

Vi har bott och cyklat på Frösön i mer än 20 år, låt oss visa dig våra smultronställen och fina “flowiga” stigar på två hjul. Den lätt kuperade terrängen inbjuder till fin cykling genom skog och över ängar med fjällutsikt.

Ta med kompisarna till fjälls! 5 dagars verklig fjällnjutning. Följ med på  fjällvandring med guide i juli. Turen går i det vackra fjällområdet Södra Årefjällen mellan byarna Vålådalen och Edsåsdalen. 

Följ med på en rolig kombo. Tre bryggerier och 9 km vandring. Tre lokala jämtlänska bryggerier öppnar sina dörrar för provsmakning under en dag. Mellan dem vandrar vi och reser med tåg.

Open chat
Låt oss prata
Hallå 👋
Hur kan vi hjälpa dig?