info [at] aktivut.se | +46 (0)70-226 81 00

Referenser

Våra referenser

Vi har under åren haft förmånen att arbeta med många kreativa och seriösa människor och företag, alla dessa finns i vårt nätverk och gör att vi kan leverera evenemang och projektledning med hög kvalitet och stor kompetens, här är några kommentarer och längre ner hittar du fler som vi har arbetat med på olika sätt.


”Tillsammans med Visit Sweden har Scandinavian Outdoor Group anlitat Aktivut sedan 2002 för projektledning av Outdoor Academy of Sweden (OAS). Sedan dess har Aktivut organiserat värdskap och workshops flera gånger per år för totalt över 1000 deltagare från närmare 20 olika nationer. Medarbetare från butiker, researrangörer och journalister i outdoorbranschen har vid varje enkät tillfälle gett oss mycket höga betyg för dessa arrangemang. Sofie och Aktivut har en stor del i vår framgång med dessa OAS- projekt. Scandinavian Outoor Group är en ekonomisk förening som samordnar gemensam exportaktiviteter för ledande nordiska outdoorföretag.

Martin Kössler
fd Gen. Sekr. scandinavian Outdoor Group


 ”Aktivut är en samarbetsparter som verkligen levererar. De är rutinerade i att projektleda, administrera och producera event. Vi har dessutom roligt tillsammans när vi arbetar.”

Eva Arnlund
Key Account Manager, Woolpower


”VisitSweden har sedan 2002 arbetat med Aktivut och Sofie Jugård Löfgren. Sofie har genom åren hjälpt oss med projektledning av Outdoor Academy of Sweden (OAS) som är ett samarbete mellan VisitSweden och Scandinavian Outdoor Group. Till OAS inbjuds utländska researrangörer, journalister och säljare inom outdoor handeln. Syftet med arrangemanget är marknadsföra Sverige som outdoorland till dessa målgrupper därför är det väldigt viktigt att hela programmet flyter på bästa sätt. Sofies kunskap kring respekt av natur och djur samt säkerhetstänkandet är viktiga delar i detta. Jag ger henne de bästa rekommendationer.”

Jenny Jonevret
Eventansvarig Visit Sweden


Ski Unlimited har under många år vänt sig till  Aktivut, dels för att hitta kunniga, genuina och engagerade guider att samarbeta med men också för projektledning av utvalda grupper under vår högsäsong. Det är alltid med trygg hand vi lämnar över projekt och guidning i Sofies händer då vi kan räkna med att det utförs med stor professionalism, kunskap och glädje. Jag ser fram emot ett fortsatt givande samarbete med Aktivut.”

Frida Winqvist
VD Ski Unlimited


Andra som vi har i vårt nätverk av kontakter, kunder och samarbetspartners är:
 
Open chat
Låt oss prata
Hallå 👋
Hur kan vi hjälpa dig?