Vad vi gör

Aktivut hjälper företag att stärka sitt varumärke genom att skapa skräddarsydda friluftsevenemang. Evenemangen laddar varumärket med värden kopplade till natur, miljö, hållbarhet, hälsa och socialt ansvarstagande. Många företag har en medveten miljö- eller hälsoprofil, men tänker inte på att den kan bli ännu tydligare genom att leva som man lär. Ett friluftsevenemang för personalgruppen, kunderna, leverantörerna, allmänhet eller era samarbetspartners är ett klockrent sätt att jobba med kärnvärdena på ett konkret, spännande och hälsosamt sätt.

Cykeltur, fjällvandring, hundspann eller kajak?

Det händer något med oss när vi är ute i naturen tillsammans. Vi blir öppna, äkta och modiga. Vi lär oss nya saker, både om oss själva och människorna omkring oss, och vi kliver lättare utanför trygghetszonen. Det gör utemiljön till en fantastisk plats för utbildning, teambuildning, kundevent eller konferens.

Aktivut producerar både små och riktigt stora evenemang. Ett mindre evenemang kan till exempel vara en personalgrupp som vill komma ut från kontoret och bli mer sammansvetsad. Vi tar med gruppen på en cykeltur i terrängen, fjällvandring, kajaktur, hundspannsexpedition eller någon annan spännande uteaktivitet. Ett riktigt stort evenemang kan ha upp till ett par tusen deltagare. Det blir en uppmärksammad och uppskattad ”snackis” som stärker målgruppens bild av ditt företags verksamhet och ideologi. Ett av de mer välkända evenemang som vi producerar är Fjällräven Classic, som årligen lockar 2000 deltagare.

Planering, genomförande och expertis

Vi har lång erfarenhet av att anordna friluftsevenemang, jubileum, företagsevent och en bred stab av kunniga guider och ämnesspecialister. Till varje specifikt event rekryterar vi den bäst lämpade personalen, ordnar maten, sköter logistiken, ser över säkerheten, bokar boende, resor, med mera. Vi gör helt enkelt allt som krävs för att tillsammans med våra kunder skapa ett lyckat evenemang!

Vilken typ av friluftsevenemang är du nyfiken på? Kontakta oss så berättar vi mer.

Kommentarer inaktiverade.