Stora evenemang

Friluftsevent och utemöten stärker företagets affärer – och vi vet hur 

Friluftsevent och utemöten berör starkare än annan marknadsföring. De engagerar fler sinnen och tränger igenom våra vanliga filter. Att vi dessutom ofta är utanför våra vanliga trygghetszoner bidrar till personligare och mer avslappnade möten. 

Bra event blir ”snackisar” som ger ringar på vattnet – långt utanför kretsen av deltagare.

Det är därför som friluftsevent har en särskild roll i varumärkesarbetet. Företagets kärnvärden, dess kvalitets- och hållbarhetsarbete, dess omsorg om medarbetarna – allt blir tydligare när det ramas in i ett väl genomtänkt sammanhang. Och det är där Aktivut kommer in: Vi hjälper företag att översätta viktiga affärsstrategier till lyckade evenemang och möten i naturen. För kunder, medarbetare, partners och andra viktiga intressenter.

Friluftsevent är inte bara för outdoorföretag eller besöksnäring. Alla typer av företag vinner på att stärka kommunikation, relationer och affärer med naturen som mötesplats.

Vi planerar, genomför och bidrar med expertis

Aktivut har lång erfarenhet av att genomföra stora friluftsevenemang. Det kan vara kundevent, jubileum, utbildningar och konferenser med upp till ett par tusen medarbetare. 

I nära samarbete med våra uppdragsgivare utvecklar vi koncept och programidéer och tar sen ett totalansvar för genomförandet. Vi ser till säkerhet, logistik, bemanning och tillstånd. Vi ordnar mat, boende och resor och andra praktikaliteter. Till vår hjälp har vi en bred stab kompetenta guider och ämnesspecialister.

Kort sagt: med vår rutin och detaljkänsla ser vi till att allt fungerar. Det betyder att du och ditt team kan fokusera på att träffa kunder, ta hand om medarbetare, genomföra bra möten, utbildningar och presentationer. Och njuta av natur och storslagen inramning, förstås.

Jag vill stärka företaget med uteliv

Prata direkt med dem du vill nå (och några till)

Bra event sprider sig även utanför kretsen av direkta deltagare. Starka upplevelser delas ju ofta i efterhand, genom snack i fikarum, bilder på sociala medier, tips och rekommendationer. Ett par exempel på framgångsrika event som Aktivut utvecklat och håller i trådarna för är Fjällräven Classic och Icebug Experience. 

FJÄLLRÄVEN CLASSIC är en vandrande folkfest som i augusti varje år samlar cirka 2000 deltagare i hjärtat av den svenska fjällvärlden. För Fjällräven är det ett sätt att möta användarna och introducera nya generationer till friluftsliv. Plus att företaget testar produkter och genomför clinics för både kunder, medarbetare och återförsäljare. På kuppen skapas minnen och knyts vänskapsband som sträcker sig tvärs över nationsgränser. 

ICEBUG EXPERIENCE är ett vandrings- och löplopp som tar deltagarna genom de finaste delarna av Bohuslän. Eventet samlar varje år cirka 800 deltagare, och för Icebug är det en chans att möta användare mitt i trail-upplevelsen och ge sitt hållbarhetsarbete en meningsfull inramning. Även här knyts nya vänskapsband och formas minnen som stannar kvar långt efter att målgången är passerad.

Vill du veta hur Aktivut kan stärka dina affärer med friluftsliv? Vi tar gärna ett möte och pratar idéer utifrån företagets förutsättningar och behov. 

Jag vill stärka företaget med uteliv
Kontakta oss

Kommentarer inaktiverade.