Om Aktivut

Aktivut startades 2000 av Sofie Jugård Löfgren och Crister Löfgren. Vi arbetar med friluftsliv på alla vis och hjälper företag och organisationer att bygga framgångsrika varumärken med hjälp av friluftsliv, event och projektledning. På kuppen bidrar vi till att locka fler ut i naturen vilket har fördelar på många plan.

”Det finns forskning som visar att ju mer vi människor vet om naturen och ju mer vi vistas där, desto mer vill vi göra för bevara den.”

Vårt arbete är nära kopplat till socialt ansvarstagande, natur, hälsa och hållbarhet. Vi anser att allemansrätten och möjligheterna till friluftsliv är en del av vårt natur- och kulturarv, och vi jobbar gärna med andra företag som tänker likadant. Hållbarhet är viktigt för oss och vi är certifierade enligt Natures Best, Sveriges enda hållbarhetsmärkning för naturbaserade upplevelser.

Vi visar vägen till skog, mark och fjäll

Aktivut har mer än 20 års erfarenhet av att guida människor ute i naturen. Vår verksamhet har vuxit under åren och omfattar idag en bred stab av friluftsguider, bergsguider, funktionärer och ämnesspecialister. Som mest är vi cirka 150 personer som jobbar tillsammans vid större evenemang. Vi har dessutom en unik kunskap när det gäller säkerhet kring evenemangen och i personalstyrkan finns flera sjuksköterskor, läkare och första hjälpen-utbildare.

Syresätt varumärket

– och få nöjdare kunder och medarbetare

Genom att skapa skräddarsydda resor, event och friluftsaktiviteter kan företag ladda sitt varumärke med positiva värden kopplade till natur – och samtidigt bidra till att bevara den. Ett tydligare och mer konkret ställningstagande för miljön går knappast att göra. 

Välkommen att höra av dig till oss.

Kommentarer inaktiverade.